Bill Granger

Bill Granger Bill Granger

オーストラリア出身のシェフ、フードライター。

Australian chef and food writer.

 

1993年、24歳の時にbillsの第一号店をシドニーのダーリングハーストにオープン。「世界一の朝食」と称されたスクランブルエッグやリコッタパンケーキはたちまち地元で有名になり、今では地元客や観光客はもちろん、世界中の家族、セレブリティたちの間で広く親しまれている。 2008年には海外進出を果たし、第一号店を日本にオープン。今ではロンドン、ハワイ、ソウルにもレストランを構えいずれも成功をおさめている。

Bill Granger is an Australian restaurateur and food writer, loved by family cooks and sophisticated foodies alike. Bill’s sunny relaxed approach to food is an essential element in his enduring popularity. He has restaurants in Tokyo, London, Honolulu and Seoul and has written 11 cookbooks in excess of 1 million copies and has made 5 cookery series seen in over 30 countries. He continues to write recipe columns for magazines and newspapers worldwide.

Other projects

TOP